Bravo

Multifunkcionalna mašina Trittico Executive Evo

Multifunkcionalna mašina Vrhunski asortiman i za čokoladu!

Trittico® Executive Evo je vrhunska multifunkcionalna mašina koja predstavlja vezu između zanatske tradicije i najviše tehnologije. Proizvodna laboratorija o kojoj ste uvek sanjali na manje od 1 kvadratnog metra!

Opis

Opis

Trittico® Executive Evo sažima umetnost zanatskog sladoleda i najbolju umetnost peciva, ukusne hrane i temperiranja čokolade.

Trittico® Executive Evo je opremljen elektronskim mozgom koji automatski raspoređuje više serija programa i prilagodljivih programa garantujući maksimalnu fleksibilnost prilagođavajući se specifičnim potrebama svakog majstora kuvara. To je suštinski pomoćnik: precizan, pouzdan, neumoran i postojan!

Karakteristike

  • Patentirani Ionic System® Control sa varijatorom brzine za otkrivanje pravog procenta smrznute vode u smeši kako bi se dobila odgovarajuća konzistencija i zapremina gelato/sorbeta.
  • Dvostruki inverter za mešalicu gornjeg rezervoara i mešač za serijsko zamrzavanje sa više brzina.
  • Programibilni (prilagodljivi program)
  • Specifičan program za proizvodnju malih količina
  • Pripremićete: gelato, sorbetto, semifreddoes, slush ice, custard, fruit jelly, butter cream, mousseline cream, bavaroise, tartre citron, meringue for macaron, italian meringue, swiss meringue, pàte à bombe, pàte à bombe chocolate, traditional ganache, english cream, marshmallow, pàte à choux, glaçage, emulsified tartre citron, chocolate cremeux, reverse cycle, ganache reverse cycle, bavaroise mixer, custard cream mixer, english cream mixer, white choc. tempering, plain choc. tempering, milk choc. tempering, soupe, salty sauce, bechamel

Prednosti

  • Mogućnost rada sa Ionic System®: varijator brzine kontrolisan softverom koji obezbeđuje maksimalno prekoračenje za gelato/sorbet i preciznu brzinu mešanja za proizvode od peciva.
  • Mogućnost rada podešavanjem vremena.
  • Mogućnost rada podešavanjem temperature ekstrakcije.
  • Više recepata za sladoled, pecivo i čokoladu.