Bravo

Equilibrio Gelato and Pastry

Vaš novi ekskluzivni digitalni radni sistem!

Equilibrio je novi revolucionarni sistem Bravo koji se sastoji od vaga i aplikacije za tablete koji vam omogućavaju da pratite korak po korak, gram po gram, svaku fazu obrade vašeg rada: od merenja, do uključivanja sastojaka u pravo vreme , prolazeći kroz temperature kuvanja i hlađenjem do 10° stepeni, do ekstrakcije. Moći ćete lako da proverite svoj rad!

Kategorije: ,
Opis

Opis

Equilibrio besplatna aplikacija dostupna je u App Store-u, a koja vam omogućava pristup ekskluzivnim paketima koji sadrže recepte za sladoled i peciva. U aplikaciji Equilibrio možete pronaći mnogo recepata, uključujući one velikih profesionalaca kao što su Anđelo Graso i Luk Debove… a zahvaljujući raznim izdanjima uvek možete dobiti nove pakete o međunarodnim majstorima i svetskim kulturama ishrane!

Skala i aplikacija savršeno komuniciraju jedni sa drugima.

Equilibrio Smart Scale je patentirana vaga povezana sa aplikacijom koja vas podržava korak po korak, gram za gramom, kroz čitavu pripremu odabranog recepta…bez greške! To je takođe produktivan sistem upravljanja koji vam omogućava da učitavate i istovarate sastojke zaliha, pratite vrednost zaliha, proveravate zalihe u realnom vremenu i pratite napravljene recepte!

Karakteristike

  • Podržava iPad 2 ili noviji i iOS 9.3 ili noviji (iPad nije uključen).
  • Equilibrio radi u sinergiji sa svim Trittico 305-457-610-1015-1020 (potreban je opcioni Wi-Fi).

Prednosti

  • Nema margine za grešku
  • Dosledan kvalitet vaših radova
  • Ušteda vremena i resursa
  • Apsolutna preciznost za svakog operatera

Video